Gi̇yoti̇n Cam Si̇stemi̇ Nedi̇r?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Eylül 2019, Perşembe
Giyotin Cam Sistemi Nedir?
Giyotin cam sistemi genellikle uzaktan kumandalı ve motorlu olarak yapılmaktadır. Giyotin cam sistemlerinde 2 panel bulunmaktadır.
Giyotin Cam Sistemi Nedir?

Giyotin cam sistemi genellikle uzaktan kumandalı ve motorlu olarak yapılmaktadır. Giyotin cam sistemlerinde 2 panel bulunmaktadır. Bu panellerden biri sabitken diğer panel hareketlidir. 3 panelli olarak üretilmekte olan giyotin cam sistemlerinde ise yine 1 panel sabit diğer 2 panel ise hareketlidir. Fakat giyotin cam sistemleri yüksekliğe göre 4 panelli dahi üretile bilmektedirler.

Giyotin Cam sistemleri için kullanılan Alüminyum en ideal ölçüde olmalı. Rüzgara, yağmura veya çevresel etkenlere karşı dayanıklı olması gerekmektedir. Bunun yanında ısı yalıtımını da sağlamalıdır. Giyotin Cam sisteminde alüminyum kalınlığı standart olmakla beraber iklim şartlarının daha sert geçtiği yerlerde farklı kalınlıkta ve kalitede profiller kullanılabilmektedir.

Giyotin Cam sistemleri, ses yalıtımına da fayda sağlamaktadır. Üstten aşağı doğru tam açılması da balkon, teras gibi yerlerin kullanım alanını genişletmektedir. Günümüzde Cafe, restoran, balkon, teras, ofis gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Giyotin Cam sistemleri için ölçü alırken zemin ve cephe yönü önem arzetmektedir. Zeminin çok eğimli olduğu yerlerde ölçünün ve montajın bu eğimin baz alınarak yapılması gerekmektedir. Giyotin üretiminde Türkiye’ nin en önde olan firmalarından olup aynı zamanda dünyanın değişik ülkelerinde de tercih edilmekteyiz.

Giyotin sistemin de rayların da çok sağlam ve uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanması gerekmektedir. Özellikle ısıcamlı sistemlerde estetikliğin yanında sağlamlığının da iyice kontrol edilmesi gerekmektedir. 

Etiketler
antalya cam balkon
cam balkon
giyotin cam balkon
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın